Derecelendir
  • 9 Oylar - 2 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Microsoft .NET framework 2.0 Version
Yazar Mesaj
genc_kaptan52 Çevrimdışı
KAPTAN ÇAVUŞ
Üye

Katılma Tarihi: Oct 2007
Rep Puanı: 1
Microsoft .NET framework 2.0 Version
NET Framework, Microsoft tarafından geliştirilen, açık İnternet protokolleri ve standartları üzerine kurulmuş komple bir "uygulama" geliştirme platformudur. Daha önce Sun Microsystems tarafından geliştirilmiş olan Java Platformu'na önemli benzerlikler göstermektedir.

Buradaki uygulama kavramının kapsamı çok geniştir. Bir masaüstü uygulamasından bir web tarayıcı uygulamasına kadar her şey bu platform içinde düşünülmüştür ve desteklenmiştir. Bu uygulamaların birbirleriyle ve geliştirildiği ortam farketmeksizin dünyadaki tüm uygulamalarla iletişimi için kolayca web servisleri oluşturulmasına imkân verilmiştir. Bu platform, işletim sisteminden ve donanımdan daha üst seviyede taşınabilir olarak tasarlanmıştır.
LİNK:

Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz.

Max 5000 rpm - max 150 km/h
10-23-2007 03:18 PM
Web Sayfasını Ziyeret Edin Tüm Mesajlarını Bul Alıntı Yaparak Cevapla
ottoman146 Çevrimdışı
iMPoSiBLe iS NoTHiNG
Üye

Katılma Tarihi: Oct 2007
Rep Puanı: 5
RE: Microsoft .NET framework 2.0 Version
ben koymuştum aynı dalgayı

By F.Osman
σ∂αмıη нαуαℓєтιѕιη ѕєѕѕιzℓιğιηє αşığıм!!!    
11-07-2007 08:28 PM
Web Sayfasını Ziyeret Edin Tüm Mesajlarını Bul Alıntı Yaparak Cevapla
« Önceki | Sonraki »

Benzeyen Konular
Konu: Yazar Cevaplar: Görüntüleyenler: Son Mesaj
  Microsoft .NET Framework 1,1 Versiom genc_kaptan52 0 60 10-23-2007 03:15 PM
Son Mesaj: genc_kaptan52

Forum Atla:

Anahtar Kelimeler

Microsoft .NET framework 2.0 Version  ,Microsoft .NET framework 2.0 Version  indir,Microsoft .NET framework 2.0 Version  yükle,Microsoft .NET framework 2.0 Version  download,Microsoft .NET framework 2.0 Version  indirmek istiyorum,Microsoft .NET framework 2.0 Version  yükle,Microsoft .NET framework 2.0 Version  bedava, Microsoft .NET framework 2.0 Version  İNDİR,Microsoft .NET framework 2.0 Version  YÜKLE,free,yukle,İndir,download,inndir,Microsoft .NET framework 2.0 Version  Dvdrip,Microsoft .NET framework 2.0 Version  filmi indir

Copyright© 2007 - 2008 EGLENMIX.COM | Maksimum Eğlence
Copyright© 2002 - 2008, MYBB Group., Mybb 1.4v
Sitemize Eklenen İçerik, Makale, Resim vs.'den Sadece Ekleyen Üye Sorumludur. EGLENMIX.COM Yönetimi Hiç Bir Şekilde Sorumluluk Kabul ETMEZ!
Sitemiz En İyi Internet Explorer 7 , En Hızlı Mozilla Firefox 3.0 ve 1024x768 Görüntü Çözünürlüğünden Görüntülenebilir.